Menu

Ne felejts el archiválni!

A pdf, jpg, tiff kiterjesztésű fájlok összecsomagolt állományok, amiben - egyszerűsítsünk így - nem lehet a későbbiekben változtatásokat végrehajtani. (Ha például megváltozik a telefonszámod, a címed, akkor - ha csak a pdf fájl áll a rendelkezésedre - nagy valószínűséggel újra kell "grafikailag" gyártani a névjegykártyát.) Ezért kérd el a forrásfájlt a grafikusodtól, vagy kérd meg, hogy rakja el (archiválja) számodra azt.
Amikor megbízod a grafikust, tisztáznod kell, hogy a munkadíjában benne van-e az, hogy a forrásfájlt átadja-e a részedre. Ez azért fontos számára, mert ha odaadja Neked a forrásfájlt, akkor Te bármilyen másik grafikushoz el tudod vinni a munkáját változtatásra, vagy akár kiegészítésre.Mi rendelkezésedre bocsátjuk a forrásfájlt, vagy archiváljuk Neked azt
A forrásfájl az esetek 99%-ában nem egy darab fájl, hanem egy könyvtár, amelyben az adott célszoftver - akár automatikusan - összegyűjti azokat a fájlokat, amiket az elkészített grafikai anyag használ. Ilyenek lehetnek például a képek, amelyek szinte mindig megjelennek ugyan a képernyődön, de ha nem kerülnek elmentésre, akkor a legközelebbi nyomtatási anyag előkészítésekor erősen hiányozhatnak majd.
  • Megjelent: 1415 alkalommal

Kedvenc közösségi oldalaink

Szolgáltatások

Digitális nyomtatás, kötészet, fóliázás, laminálás
Grafikai tervezés, weboldal készítés, kezelés
Meghívó, szórólap, prospektus készítés
Könyv, dosszié, diplomamunka nyomtatás

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Fő út 129.
Telefon: +36 20 448 9856
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00

Térkép - Megközelíthetőség

Térkép - MegközelíthetőségKattints a térképre, hogy megnézhesd nagyobb méretben!