Menu

Fóliázott névjegykártya

A névjegykártya kinézetét és tapintását megbolondíthatod még kétoldali fóliázással is. Ez azt jelenti, hogy a teljesen kész, kinyomtatott - de még az egyben lévő (azaz a még nem névjegykártya-darabokra vágott) oldalakra - egy speciális géppel fóliát "olvasztunk". A fólia lehet matt és fényes, nyilván ehhez kell választani a műnyomó papírt is. (Fényest a fényeshez, mattot a matthoz).

A fóliázással a 300 grammos papírra nyomott, egyébként hibátlan névjegykártyád egy leheletnyivel még vastagabb lesz, és még kevésbé fog hajlani. Ha fényes fóliát választasz, a felülete a fényben csillogni fog, mint a lakk az új autó karosszériáján. Ha matt fólia mellett döntesz, akkor egy elegánsabb, homogénebb felületet kapsz, mint a fólia nélkül.

A fóliának a legfontosabb előnye az, hogy cseppállóvá teszi a névjegykártyádat, azaz egy vízcseppet, vagy extrém esetben a ráöntött kávét is le lehet gyorsan törölni róla, anélkül, hogy tönkre menne. A névjegykártyát mindkét oldalon fóliázni kell, mert az egy oldalon fóliázott névjegykártyát a fólia "meghúzza", meggyűri.

  • Megjelent: 2737 alkalommal

Kedvenc közösségi oldalaink

Szolgáltatások

Digitális nyomtatás, kötészet, fóliázás, laminálás
Grafikai tervezés, weboldal készítés, kezelés
Meghívó, szórólap, prospektus készítés
Könyv, dosszié, diplomamunka nyomtatás

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Fő út 129.
Telefon: +36 20 448 9856
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00

Térkép - Megközelíthetőség

Térkép - MegközelíthetőségKattints a térképre, hogy megnézhesd nagyobb méretben!