Menu

Milyen formátumban küldjek anyagot?

Amikor elkészítünk egy fájlt, például elkészült a névjegykártyád, akkor azt nagyon sokféle módon elmentheted annak érdekében, hogy a későbbiekben is a rendelkezésedre álljon. A dolog ennél jóval összetettebb, mint ahogy most leírjuk, de ahhoz, hogy megfelelő anyagot küldj számunkra, vagy a grafikusod - ha nem mi csináljuk az anyagodat - el tudjon igazodni, a legfontosabb dolgokat összefoglaljuk.

Amikor elkészül egy grafikai anyag - legyen ez most például a névjegykártyád - azt valamilyen célszoftverben (vagy akár többen) készítették el. Ilyen grafikai célszoftverek például a Photoshop, az Adobe Indesign, a CorelDraw, vagy akár az Adobe Illustrator. Sok összetevője van a dolognak, de a lényeg az, hogy ha egy pdf kiterjesztésű állomány lesz a végeredmény, akkor a Dunakeszi Printingo nyomdagépének az biztosan jó lesz.

Függetlenül attól, hogy hány darab névjegykártyára van szükséged, számunkra elegendő, ha csak az egyetlen darab névjegykártyát tartalmazó fájlt küldöd el. (Nem kell pl. egy A/4-es oldalra több darabot is felrakni.) Természetesen, ha a névjegykártya mindkét oldalára kerül valami, akkor két pdf fájlt kellene küldened, a névjegykártya mindkét oldaláról egyet-egyet.

Valójában szinte bármilyen grafikai anyagot fogadni tudnunk. A legkevesebb hibalehetőséget a pdf fájl hordozza magában, ezért ezt a formátumot szeretjük leginkább. Természetesen küldhetsz ai, cdr, tiff, eps, indd, ps kiterjesztésű fájlokat is, de tudnod kell, hogy ezeknél a fájloknál a mentés során speciális beállításokra is szükség lehet, hogy megfelelő módon fel tudjuk azokat dogozni.
  • Megjelent: 2073 alkalommal

Kedvenc közösségi oldalaink

Szolgáltatások

Digitális nyomtatás, kötészet, fóliázás, laminálás
Grafikai tervezés, weboldal készítés, kezelés
Meghívó, szórólap, prospektus készítés
Könyv, dosszié, diplomamunka nyomtatás

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Fő út 129.
Telefon: +36 20 448 9856
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00

Térkép - Megközelíthetőség

Térkép - MegközelíthetőségKattints a térképre, hogy megnézhesd nagyobb méretben!