Menu

Milyen papírt válasszak a névjegykártyához?

Egy névjegykártya papírja nem nagyon lehet vékonyabb papírból, mint 300 gramm. Ha nem tudod, mit jelent a 300 grammos papír, itt megnézheted.

Így az már el is dőlt, hogy milyen vastagságú papírra készítsük el a Dunakeszi Printingo Digitális Nyomdában a névjegykártyádat. De azért bőven tudsz még a legkülönbözőbb lehetőségek közül választani. Az irány alapvetően kétféle lehet a papírválasztás kapcsán. Vagy műnyomó papírt választasz, vagy valamilyen kreatív papírt. A műnyomó papírok is lehetnek önmagukban színesek, de a legtöbbet használt műnyomó papírunk a fehér. (Egy színes alnyomattal pedig azonnal színessé tudjuk varázsolni a fehér műnyomó papírt). A műnyomó papír a leggazdaságosabb megoldás, azaz a papírok között - legalábbis a minőségi digitális nyomtatás területén - ez a kezdő lépcsőfok. Ha a műnyomó papír mellett döntesz, akkor már csak azt kell kitalálnod, hogy fényeset vagy mattot választasz.

Ha kreatív papír mellett döntesz, akkor alaphelyzetben egy valamivel drágább, de különlegesebb megoldás felé indulsz el. Mindenképpen keress fel ebben az esetben minket, mutatunk papírmintákat, már elkészített névjegykártyákat, ebből meríthetsz további ötleteket is.

Kész grafikai anyag és a kiválasztott, rendelkezésre álló papír esetén az átfutási időben nincs különbség, ez független attól, hogy milyen papírt használsz. Ha nincs különleges eljárás (pl.: aranyozás, dombornyomás stb.), akkor néhány perc alatt elkészülünk a névjegykártyáiddal akár műnyomó-, akár kreatív papírra kéred azt elkészíteni.

  • Megjelent: 5293 alkalommal

Kedvenc közösségi oldalaink

Szolgáltatások

Digitális nyomtatás, kötészet, fóliázás, laminálás
Grafikai tervezés, weboldal készítés, kezelés
Meghívó, szórólap, prospektus készítés
Könyv, dosszié, diplomamunka nyomtatás

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Fő út 129.
Telefon: +36 20 448 9856
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00

Térkép - Megközelíthetőség

Térkép - MegközelíthetőségKattints a térképre, hogy megnézhesd nagyobb méretben!