Menu

Printingo Gyorsnyomda

A digitális nyomdai technológia lehetővé teszi az egyedi igények kiszolgálását, személyre szabott termékek nyomtatását. Lényege, hogy a közvetlenül a számítógépes állományból képes előállítani a terméket, nincs szükség filmre, lemezre, montírozásra. Kis példányszám, vagy személyre szabott termékek esetén a digitális nyomtatás a lehető leggazdaságosabb megoldás. Nyomdánk fekete-fehér és színes nyomatokat is előállít. Nemcsak a nyomtatásban, hanem az előkészítésben, szerkesztésben, tervezésben is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. A nyomtatott oldalakat helyben végtermékké gyártjuk. Igénye szerint irkafűzéssel, spirálozással összeállítjuk az oldalakat, vágógéppel pedig a kívánt méretre vágjuk azokat.

Megrendelését, elkészített grafikai anyagát elektronikusan is eljuttathatja hozzánk, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy személyesen is elhozhatja azt.

Papírméret: SRA3-ig (320x450 mm)

Bannernyomtatás: 330x1000 mm

Kezelhető papírsúly: 80-300 grammig

Használható papírok: digitális (fényes és matt), illetve különböző kreatív papírok (pl.: névjegykártya, esküvői meghívó)

  • Megjelent: 5176 alkalommal

Az ötlettől a késztermékig.

Mindent egy helyen. Akár meg is várhatja.

Kedvenc közösségi oldalaink

Szolgáltatások

Digitális nyomtatás, kötészet, fóliázás, laminálás
Grafikai tervezés, weboldal készítés, kezelés
Meghívó, szórólap, prospektus készítés
Könyv, dosszié, diplomamunka nyomtatás

Elérhetőségek

2120 Dunakeszi, Fő út 129.
Telefon: +36 20 448 9856
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartás: H-P: 09:00-17:00

Térkép - Megközelíthetőség

Térkép - MegközelíthetőségKattints a térképre, hogy megnézhesd nagyobb méretben!