Logo
Nyomtatás

Printingo Gyorsnyomda

A digitális nyomdai technológia lehetővé teszi az egyedi igények kiszolgálását, személyre szabott termékek nyomtatását. Lényege, hogy a közvetlenül a számítógépes állományból képes előállítani a terméket, nincs szükség filmre, lemezre, montírozásra. Kis példányszám, vagy személyre szabott termékek esetén a digitális nyomtatás a lehető leggazdaságosabb megoldás. Nyomdánk fekete-fehér és színes nyomatokat is előállít. Nemcsak a nyomtatásban, hanem az előkészítésben, szerkesztésben, tervezésben is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek. A nyomtatott oldalakat helyben végtermékké gyártjuk. Igénye szerint irkafűzéssel, spirálozással összeállítjuk az oldalakat, vágógéppel pedig a kívánt méretre vágjuk azokat.

Megrendelését, elkészített grafikai anyagát elektronikusan is eljuttathatja hozzánk, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy személyesen is elhozhatja azt.

Papírméret: SRA3-ig (320x450 mm)

Bannernyomtatás: 330x1000 mm

Kezelhető papírsúly: 80-300 grammig

Használható papírok: digitális (fényes és matt), illetve különböző kreatív papírok (pl.: névjegykártya, esküvői meghívó)

  • Megjelent: 4722 alkalommal
Copyright 2012. Minden jog fenntartva!
Printingo Kft. 2120 Dunakeszi, Fő út 129. | www.printingo.hu | printingo@printingo.hu